LAJMET

2 kardiokirurgë të QKUK-së, kryen 215 operacione

Me vetëm dy specialistë të kardiokirurgjisë, me përkrahje të specializantëve, Klinikës së Anestezionit dhe Mjekimit Intensiv, stafit të mesëm ( infermier/e, instrumentale)Shërbimit

Për gjashtë muaj në QKUK u kryen 610 koronarografi dhe 450 stentime

Përkundër sfidave dhe vështirësive  evidente,  në Shërbimin e  Kardiologjisë Invazive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) të Shërbimit Spitalor të Kosovës,

Fillon bashkëpunimi ndërmjet mjekësisë publike nukleare të Kosovës dhe Maqedonisë

Në Shërbimin Klinik të Mjekësisë Nukleare,  të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK) ishte

Fakulteti i Mjekësisë dhe QKUK nënshkruajnë  marrëveshje bashkëpunimi për  pilotim dhe themelim  të Qendrës Informative të Barnave

 Në Dekanatin e Fakultetit të Mjekësisë, është nënshkruar Marrëveshja e  bashkëpunimi ndërmjet  Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” dhe

Mjekët e QKUK-së marrin çmimin e parë në prezantim në Kongresin e mbajtur në Kroaci

Klinika e Kirurgjisë Abdominale e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) e Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK) ka fituar

U mbajtën trajnime profesionale në mjekësi nukleare

Shërbimi Klinik i Mjekësisë Nukleare, me organizim të drejtorit të këtij shërbimi, dr. Fakir Spahiu, ka organizuar ligjërata dhe trajnime për punëtorët

Njoftim

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) njofton të gjithë specialistët që kanë aplikuar në konkursin e shpallur nga Ministria e

30 profesionistë shëndetësorë nga SHBA vizituan QKUK-në, trajnohet stafi i QKUK- SHSKUK

  Tridhjetë (30)  profesionistë mjekësorë të fushave të ndryshme nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës po vizitojnë Kosovën, me organizim dhe negocim

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Sklerozës Multiple, 1000 pacientë të diagnostifikuar me këtë sëmundje

Në prani të profesionistëve shëndetësorë, mjekë, infermierë dhe pacientëve, Klinika e Neurologjisë e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, ka shënuar 31 Majin,

Handikos dhuron 40 karroca për bartje të pacientëve në QKUK

Qendra Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) ka pranuar donacionin  prej 40 karrocave për bartje të pacientëve në nevojë nga HANDIKOS. Me këtë

123